Ιατρείο Γενικής Ιατρικής

Υπηρεσίες & Ιατροί

Το Ιατρικό διαγνωστικό κέντρο MINOAN LABS διαθέτει  Ιατρείο Γενικής Ιατρικής με υπεύθυνους τους Γενικούς Ιατρούς Τράπαλη Χαράλαμπο και Πατεράκη Εμμανουήλ.

 

Στόχος του ιατρείου γενικής ιατρικής είναι η παροχή βέλτιστων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, η πρόληψη νοσημάτων τόσο της σωματικής όσο και ψυχικής υγείας και η δόμηση μιας σταθερής σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ ιατρού και ασθενούς.

Στις παρεχόμενες υπηρεσίες συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων οι:

Κατά τη πρώτη επίσκεψη του ασθενούς, διενεργείται κλινική εκτίμηση, που περιλαμβάνει λήψη ιατρικού ιστορικού, λεπτομερή κλινική εξέταση και ενημέρωση του ασθενούς για τον περαιτέρω έλεγχο που θα πρέπει να ακολουθήσει. Οι ασθενείς συνίσταται να φέρουν μαζί τους πλήρη ιατρικό φάκελο με προηγούμενες εξετάσεις, γνωματεύσεις, ενημερωτικά από νοσηλείες ή χειρουργεία.

 

Παράλληλα προσφέρεται η δυνατότητα άμεσου και πλήρους αιματολογικού ελέγχου σε συνεργασία με τα εξειδικευμένα εργαστήρια μας (τμήμα Βιοπαθολογίας και τμήμα Μοριακής Βιολογίας), καθώς και πλήρους εκτίμησης από Καρδιολόγο, Πνευμονολόγο ή Παθολόγο στο χώρο μας.

Το περιβάλλον του Ιατρείου, είναι φιλικό και άνετο προς τον ασθενή με άνετη και εύκολη πρόσβαση για ασθενείς ΑΜΕΑ.

 

Το ιατρείο δέχεται ασθενείς κατόπιν ραντεβού.

Κλείστε το ραντεβού σας στα τηλέφωνα 2810 299008 - 2810 371763.

Κλείστε ραντεβού τηλεφωνικά ή με email.

MINOAN LABS
Logo
Shopping cart