Παθολογικό Ιατρείο

Υπηρεσίες & Ιατροί

Το Ιατρικό διαγνωστικό κέντρο MINOAN LABS διαθέτει  Παθολογικό Ιατρείο με υπεύθυνο τον ειδικό Παθολόγο κ. Λαθουράκη Νικόλαο.

 

Στόχος του παθολογικού ιατρείου είναι η εξατομικευμένη και ολιστική  προσέγγιση του ασθενούς, με σεβασμό απέναντι στον ίδιο και τις ανάγκες του.

 

Ο κ. Λαθουράκης διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχοντας έγκυρη και εμπεριστατωμένη διάγνωση, παρακολούθηση και θεραπεία πληθώρας παθήσεων της εσωτερικής παθολογίας του ανθρώπου.

Στις παρεχόμενες υπηρεσίες συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων οι:

Κατά τη πρώτη επίσκεψη του ασθενούς, διενεργείται κλινική εκτίμηση, που περιλαμβάνει λήψη ιατρικού ιστορικού, λεπτομερή κλινική εξέταση και ενημέρωση του ασθενούς για τον περαιτέρω έλεγχο που θα πρέπει να ακολουθήσει. Οι ασθενείς συνίσταται να φέρουν μαζί τους πλήρη ιατρικό φάκελο με προηγούμενες εξετάσεις, γνωματεύσεις, ενημερωτικά από νοσηλείες ή χειρουργεία.

 

Παράλληλα προσφέρεται η δυνατότητα άμεσου και πλήρους αιματολογικού ελέγχου σε συνεργασία με τα εξειδικευμένα εργαστήρια μας (τμήμα Βιοπαθολογίας και τμήμα Μοριακής Βιολογίας) καθώς και πλήρους καρδιολογικής ή πνευμονολογικής εκτίμησης στο Καρδιολογικό ή στο Πνευμονολογικό μας ιατρείο αντίστοιχα.

Το περιβάλλον του Ιατρείου, είναι φιλικό και άνετο προς τον ασθενή με άνετη και εύκολη πρόσβαση για ασθενείς ΑΜΕΑ.

 

Το ιατρείο δέχεται ασθενείς κατόπιν ραντεβού.

Κλείστε το ραντεβού σας στα τηλέφωνα 2810 299008 - 2810 371763.

Κλείστε ραντεβού τηλεφωνικά ή με email.

MINOAN LABS
Logo
Shopping cart