Σύγχρονο Διαγνωστικό Πολυιατρείο

Το πολυιατρείο είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και διαθέτει ιατρούς που μπορούν να βοηθήσουν με την κατάλληλη διάγνωση και θεραπεία.

Minoan Labs

Τα «Minoan Labs» δημιουργήθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης με σκοπό να προσφέρουν υψηλού επιπέδου ιατρικές και διαγνωστικές υπηρεσίες στη περιοχή καθώς και εξελιγμένες υπηρεσίες μοριακής βιολογίας και ανάλυσης για την ευρύτερη περιφέρεια της Κρήτης και την Ελλάδα.

 

Η εταιρεία διατηρεί συνολικά 3 διαγνωστικά κέντρα στο Ηράκλειο Κρήτης για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων με το ένα εξ’ αυτών να παρέχει και υπηρεσίες Πολυιατρείου, ενώ παράλληλα προσφέρει και δυνατότητα κατ’ οίκον αιμοληψίας:

1
Το Minoan Labs Διαγνωστικό – Πολυϊατρείο εδράζεται επί της λεωφόρου Πανεπιστημίου σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου – ΠΑΓΝΗ και μόλις 5 λεπτών από τον κοντινότερο κόμβο του ΒΟΑΚ.
 
Το κέντρο στεγάζεται σε έναν χώρο 500mμε πρόσβαση για ΑΜΕΑ και πάρκινγκ χωρητικότητας 200 αυτοκινήτων.
 
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2810 299008 – 2810 371763
2

Το Minoan Labs Διαγνωστικό που βρίσκεται επί της οδού Μελίνας Μερκούρη & Θεοδοσίου Διακόνου γωνία, στον Μασταμπά Ηρακλείου. Διαθέτει χώρο στάθμευσης και είναι προσβάσιμο για ΑΜΕΑ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2810 262633

3

Το Minoan Labs Διαγνωστικό που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 51, ΤΚ 71306 στο κέντρο του Ηρακλείου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2810 287131

Το διαγνωστικό κέντρο είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και στις προσφερόμενες υπηρεσίες του συγκαταλέγεται το τμήμα Βιοπαθολογίας, το τμήμα Μοριακής βιολογίας και το Κυτταρολογικό. Διαθέτει τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, καλύπτοντας έτσι πληθώρα εξειδικευμένων εργαστηριακών εξετάσεων καθημερινά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες εξετάσεις του κάθε τμήματος, μπορείτε να ανατρέξετε στις αντίστοιχες καρτέλες του ιστοτόπου.

Το Πολυϊατρείο είναι στελεχωμένο από έμπειρους και διακεκριμένους Ιατρούς των κλάδων της Καρδιολογίας, Παθολογίας, Γενικής και Οικογενειακής Ιατρικής, Πνευμονολογίας και Δερματολογίας. Στόχος του Πολυϊατρείου είναι να παρέχει μία εξατομικευμένη ιατρική προσέγγιση στον ασθενή και εμπεριστατωμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες από το κάθε ιατρείο θα βρείτε στις αντίστοιχες καρτέλες του ιστοτόπου. Τα ιατρεία λειτουργούν κατόπιν ραντεβού που μπορείτε να κλείσετε στα ακόλουθα τηλέφωνα 2810 299008 - 2810 371763.

Κλείστε ραντεβού τηλεφωνικά ή με email.

MINOAN LABS
Logo
Shopping cart